0 411

Viti 2016 do të jetë një tjetër vit i rëndësishëm për tregun e celularëve të mençur, përderisa industria po provon t’ua dëshmojë klientëve se...
0 1269

Tashmë është zyrtare, jemi duke hyrë në epokën e pajisjeve mobile që kanë memorie mesatarisht të njëjtë me laptopët e rinj. Kjo, pasi që...
0 681

Apple dhe Samsung kanë vendosur një marrëveshje për prodhimin e procesorëve. Sipas kësaj marrëveshje të vendosur, e cila përfshin...
0 460

Samsung është prodhuesi më i madh në Android, por megjithatë ka parë probleme me shitjet dhe profitin e kompanisë....
0 490

Samsung po punon aktualisht në krijimin e një ekrani 5.9 inç 4K Ultra HD Super AMOLED që mund të...
0 453

Kompania Samsung Electronics thotë se gara e ashpër në sektorin e telefonave të mençur po e dëmton atë. Kjo kompani...
0 505

Kur Apple prezantoi iPhone-t e rinj, shumë njerëz filluan të ironizojnë Apple-in dhe të tallen me karakteristikat e harduerit...
0 1219

iPhone 6 Plus-i, i cili mund të deformohet në xhep të përdoruesve, u bë shkak i ironizimit të disa...
0 703

Goophone, një kompani kineze për celularë që është e njohur për krijimin e celularëve të markave...
0 439

Orët inteligjente janë të dobishme për të parë njoftimet që kanë ardhur në telefonin inteligjent, pa pasur nevojë që...