0 502

Rreshjet e rrëmbyeshme të shiut kanë kapluat qytetin e Tetovës, orëve të pasditës, si pasoj kanë detyruar prganet kompetente...
0 473

Në qendër të Tetovës u shpalos flamuri kombëtar, dhe pllakata me mbishkrimin 'Tetova Tash me Lëvizjen', kështu duke reflektuar...
0 524

Macedonia Cap Project ka vendosur të bëjë diçka ndryshe për personat me nevoja të veçanta në Tetovë.. Me kapakë të...
0 797

Në varrezat e Tearcës varroset maturanti Egzon Ceka.Lotë,vaj dhe pikëllim në lumënjte e njerëzve që kishin ardhur për t`I...
0 570

Zëvendësdrejtori i burgut të Idrizovës Sadush Arifi ka paralajmëruar punësimin e 5 gardianëve shqiptarë dhe një kuzhinieri në këtë...
0 392

Kryqi i Kuq i Maqedonisë dhe EVN Maqedoni tradicionalisht edhe këtë vit organizojnë aksion humanitar të Vitit të Ri "Të ndajmë...