0 1025

Ish ushtari i UÇK-së nga Kumanovës, Safet Aliti, i cili tani jeton në Gjermani, ka komentuar lavdëratat e partiakëve me ligjin për përdorimin e...
0 488

Trajneri i Bosnjes, Safet Susiq refuzon të pranojë se ai do të përdorë një skemë të posaçme vetëm për...
0 582

Universiteti Shtetëror i...
0 483

Vetura mbrëmë që përshkruante më qartë gjendjen e tmerrit dhe panikun rrugëve të Shkupit ishte Fort Mondeo, që përfshihej...
0 463

Për here të parë rreth 20 mijë nxënës, maturantë të vitit të tretë dhe të katërt të shkollave të mesme...
0 479

Të nderuar lexues, për hir të së vërtetës po shkruaj këtë shkrim nga paraburgimi, edhe pse ky...
0 513

Qeveria e Kosovës fillimisht duhet të marrë pëlqimin e Kuvendi të Kosovës për të filluar një proces të ri...
0 381

Kriza ekonomike e bën të veten apo të zgjedhurit e popullit të vetëdijshëm se shumë pak kohë ju mbetet...
0 463

Kryetari i Komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri, ka emëruar të enjten nënkryetarin e komunës dhe drejtorët e drejtorive komunale....
0 429

Mbi 200 nxënës të shkollës fillore “Ismail Qemali” të fshatit Nerasht mësojnë nën rrezikun e shembjes mbi kokat e tyre të...