0 1102

Presidenti rus Vladimir Putin konfirmoi se 755 diplomatë amerikanë do të dëbohen nga Rusia deri më 1...
0 1149

Presidentët e Rusisë dhe të SHBA-së, Vladimir Putin dhe Donald Tramp sot do të takohen në...
0 481

Loja e rrezikshme Balena Blu ka mbërritur edhe në Shqipëri. Rasti më i fundit është ai i...
0 364

Pasi Mali i Zi u bë anëtari i 29-të i NATO-s, Rusia u kërcënua me masa hakmarrëse. “Në dritën...
0 345

Ish-kandidatja demokrate për presidente të SHBA-së, Hillary Clinton, ka deklaruar se shpërndarja e lajmeve të rreme për...
0 543

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Barak Obama, i është drejtuar popullit të Iranit në një video-mesazh duke thënë se, një marrëveshje për të transformuar...
0 469

Nga Adrian Civici Lufta e monedhave, e cilësuar ndryshe edhe si “zhvleftësimi konkurrues i monedhave”, në kuptimin e mirëfilltë të saj, është tashmë një...
0 630

Ndryshimet në ligjin për Arsimin e Lartë, që kaloi të shtunën në qeveri, parashikon dënime dhe gjoba të ashpra; Rektorët dhe Dekanët që iu...
0 501

Rusia ka shprehur keqardhje të thellë në lidhje me legjislacionin e ri amerikan, sipas të cilit, do të miratohen...
0 504

Marrëveshjet janë bërë me dije pas takimit të zhvilluar në mes të presidentit rus Vladimir Putin dhe kryeministrit indian,...