0 1165

Gara në malin Tianmen në Kinë është një sfidë më vete vdekjeprurëse. Por disa pilotë kanë arritur që ta zotërojnë këtë “pistë”, e cila...
0 498

Aksi rrugor Mavrovë-Dibër në pjesën nga Ura e Mullisit deri te f. Dolno Kosovrasti sot nga ora...
0 429

Lym nga balta, gurë, dru dhe mbeturina tjera ende po e bllokojnë rrugën rajonale Tetovë – Jazhincë...
0 353

Ministri i Drejtësisë Adnan Jashari, në një intervistë dhënë për Alsat M, që do të transmetohet sonte në emisionin “Rruga Drejt”, theksoi se nëse...
0 1467

Rruga jonë është përpara. Rruga jonë është e drejtë. Nëse sot ne kemi të drejtën të ndjehemi mirë kur...
0 760

Analisti politik Ramadan Ramadani, pjesëmarrës në panelin e emisionit “Rruga drejt”, kërkoi nga BDI të jetë më këmbëngulëse në...
0 598

Papa gjate vizitës në Tiranë, nuk do të përdorë asnjë makinë të blinduar. Vendimi i kreut të katolikëve nuk...
0 521

Akademiku i Birminghamit i jep jetë shoqërisë civile në Shqipëri Sipas akademikut të Universitetit të Birminghamit, Dr Gëzim Alpion, ekonomia...
0 522

Akademiku i Birminghamit i jep jetë shoqërisë civile në Shqipëri Sipas akademikut të Universitetit të Birminghamit, Dr Gëzim Alpion, ekonomia...
0 465

Avokati i Popullit Ixhet Mehmeti, për “Alsat-M” (emisioni ‘Rruga e drejtë’), ka thënë se përfaqësuesi i prokurorisë në...