0 1518

Fushata për lirimin e hapësirave të publike po vazhdon të zbatohet me sukses dhe ka regjistruar tashmë efektet e para pozitive, për të kthyer...
0 361

Nga e marta fillon obligimi i kompanive private dhe shtetërore që në afat prej 5 vitesh të masin të gjithë infrastrukturën...