0 582

Komiteti Ekzekutiv i UEFA, “qeveria” e futbollit evropian, do te perzgjedhe te premten ne Gjeneve (Zvicer) nepermjet nje ceremonie...
0 753

Familjet të cilët janë shfrytëzues të mjeteve financiare në Gostivar u pajisen me veshmbathje të reja të cilat janë...
0 611

Dy pajisjet e reja nga Apple, iPhone 6 dhe iPhone 6 Plus, nuk do të jenë “përbindësha” që kryejnë...
0 703

“Sot ne shpallim Republikën e Iliridës ndërsa Maqedonia duhet të rregullohet si shtet i Unionit Iliridë-Maqedoni. Nuk jemi...
0 551

Dje pjesëtar të ISIS’it kanë ekzekutuar David Heines, anglezin i cili kishte ndihmuar shumë refugjatët e Kosovës gjatë dhe...
0 501

Çdo femër ka ëndërr që trupi i saj të jetë gjithmonë në formë. Por kjo gjë duket se nuk...
0 678

Pyetjes se cilat vende rrezikohen nga katastrofat natyrore të 2014-ës, u kanë dhënë përgjigje ekspertët në Raportin Botëror të...
0 958

Nevzat Halili me disa bashkëpunëtorë të tij kanë shpallur sot Republikën e Iliridës. Qytetarët e mbledhur në Sheshin Skënderbeu...
0 604

Pas pak çastesh pritet shpallja zyrtare e Republikës së Iliridës në sheshin Skenderbe të Shkupit, nga Nevzat Halili dhe...
0 1110

Pas pak çastesh pritet shpallja zyrtare e Republikës së Iliridës në sheshin Skenderbe të Shkupit, nga Nevzat Halili dhe...