0 1190

"Ndaj llojit të këtillë të argumenteve dhe shumë njerëzve-vendosës në vendet anëtare të NATO-s dhe të BE-së nuk mund...
0 702

Edhe kosmonauti rus Jurig Gagarin do të ketë përmendoren e tij në Shkup, pas gjithë përmendoreve masive të “Shkupi...
0 721

Lëvizja për Integrimin e Luginës së Preshevës, zyrtarisht sot ka filluar mbledhjen e nënshkrimeve të qytetarëve në Luginë të...
0 664

Ajo që e karakterizon këtë buxhet, që nuk dallon shumë nga paraprakët, është kontinuiteti i intensitetit rritës së të...
0 693

Publicisti Halil Matoshi ka thënë se shkëmbimi i territoreve Kosovë-Serbi do ishte i pranueshëm në aspektin human, mirëpo, sipas...
0 760

Analisti politik Ramadan Ramadani, pjesëmarrës në panelin e emisionit “Rruga drejt”, kërkoi nga BDI të jetë më këmbëngulëse në...
0 775

“Ka shumë kontraverse rreth projektit Shkupi 2014 dhe më duket se ka një lodhje te qytetarët nga ky projekt”,...
0 736

Zëdhënësi i Bashkësisë Islame në Maqedoni, Afrim Tahiri ka reguar pas deklaratës së Ivanovit se në Maqedoni ka radikalizëm...
0 722

Analisti, Shpend Kursani duke komentuar lirimin e imamëve, Enis Rama dhe Ekrem Avdiu, përmes një postimi në Facebook, ka...
0 1040

Imami i xhamisë së Shipolit në qytetin e Mitrovicës, Fatmir Latifi, duke e komentuar thirrjen për një protestë eventuale...