0 294

 Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot seancë do të mbajë Komisioni ligjdhënës-juridik. Në rend dite të Komisionit...
0 228

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot mbledhje do të mbajnë Komisioni për sistem politik dhe marrëdhënie...
0 308

Në Shën Naum sot do të ndahen unazat inxhinierike për inxhinierët më të mirë  të diplomuar  nga...
0 302

Oda e Mjekëve të Maqedonisë sot do ta shënojë 25-vjetorin e themelimit. Me këtë rast Oda organizon...
0 366

Koreja Veriore plotësisht i refuzon sanksionet e OKB-së kundër qytetarëve dhe entiteteve të saj si dhe...
0 245

Është shpallur konkursi për Trajnimin ndërkombëtar të tetin me radhë për liderë të rinj, që nën patronatin...
0 388

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë në pjesën e pasdites nga vazhdimi i katërt i seancës solli ndryshime...
0 304

Këshilli i Bankës Popullore të Republikës së Maqedonisë në seancën e sotme e miratoi Raportin vjetor për...
0 271

Pas paralajmërimit të djeshëm nga kabineti i Presidentit të Republikës së Maqedonisë se presidenti Gjorge Ivanov do...
0 1112

Ajet Rexhepit nga Shkupi, i punësuar në komunën e Gazi Babës, nga shefja e Sektorit i është ndaluar të komunikojë në gjuhën shqipe me...