0 1087

Bashkëshortja e presidentit të Republikës së Maqedonisë, Maja Ivanova është shpërblyer me Medalje të artë të forumit...
0 485

Zoran Zaev ka obligim para qytetarëve t’i përmbushë premtimet për punë transparente dhe inkluzive, posaçërisht kur bëhet...
0 485

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale, kumtoi se konform Ligjit për festa,...
0 497

Mediat ndërkombëtare kanë raportuar që SHI-ja së fundi ka publikuar një audio mesazh, me të cilin u...
0 457

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë përfshihet në shënimin e 14 Qershorit, Ditës botërore të dhurimit...
0 464

Pas reagimit të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Republikës së Maqedonisë, redaksia e Fajneshëll Tajms e...
0 437

Anëtarësimi në BE është qëllim i përbashkët i Maqedonisë dhe Shqipërisë dhe vendet mundet të japin mbështetje...
0 404

Është i hapur konkursi për trajnimin e tetë me radhë ndërkombëtar për liderë të rinj që nën...
0 686

Konferenca e dhjetë rajonale për kadastër dhe infrastrukturë të të dhënave hapësinore do të mbahet sot në...
0 407

Ministria e Punëve të Jashtme i këshillon qytetarët e Republikës së Maqedonisë, para udhëtimit për...