0 243

Vetëm sa menduam se Arben Taravari do të jetë ministër i cili do ta shikojë ministrinë dhe...
0 190

Tymi vullkanik që është hetuar mbrëmë në afërsi të fshatit Kosel, i Ohrit, ka qenë shkak që shumë banorë...