0 785

«Serbët nuk e kanë të panjohur ta heqin qafe cilindo politikan të tyre, i cili nuk u shkon për shtati. Ne kemi shërbim jashtëzakonisht...
0 348

Në Kurshumli An - Çarshia e vjetër e Shkupit, shoqata Qytetare AKSI nga Karshiaka organizoi ekzpozitë me veshje popullore...
0 289

Sot bëhen 546 vjet nga ndalja së rrahuri e zemrës së luftëtarit me përmasa evropiane, Gjergj Kastriotit-Skënderbeu, si dhe 32 vjet...
0 231

Lëvizja Qytetare ZGJOHU reagon kundër paralajmërimit të Këshillit për radiodifuzion me të cilin udhëzon mediat se si të informojnë lidhur me...
0 248

Lëvizja Qytetare ZGJOHU reagon kundër paralajmërimit të Këshillit për radiodifuzion me të cilin udhëzon mediat se si të informojnë lidhur me...
0 326

Forumi për Iniciativa Qytetare (FIQ) në bashkëpunim me Rockefeller Brothers Fund, për herë të pestë më rradhë, organizoi ceremoninë...
0 318

Ian Cliff ka qenë ambasador për katër vjet në Bosnjë-Hercegovinë dhe ka jetuar në Republikën Srpska dhe, në anën...
0 330

Pasi që gjatë tërë kohës ka qenë i angazhuar në mbështetje të kandidatit të Iniciativës Qytetare për Malishevën, deputeti...
0 270

Lëvizja Qytetare Zgjohu edhe sot ka reaguar ndaj kundër vendosjes së përmendores së Car Dushanit në Shkup. Ata theksojnë se bëhet...
0 249

Fitorja e Iniciativës Qytetare “Srpska” në nëntë nga dhjetë komunat në Kosovë garanton se do të formohet Bashkësia e komunave serbe...