0 1098

Drejtori i Institutit Seizmologjik Mihail Garevski sqaron se vullkane aktive në Maqedoni nuk ekzistojnë. Ai  i...
0 353

Nuk ka vend për panikë dhe të respektohen rekomandimet, porositi sot drejtori i Qendrës për Menaxhim me...
0 349

Qendra për Menaxhim me Kriza (QMK) ka paralajmëruar qytetarët që të kenë kujdes sot pasdite pas paralajmërimeve për përkeqësimin...
0 287

Qendra për menaxhimin e krizave kremtoi ditëlindjen e saj të tetë. Si dëshirë për ditëlindje nga QMK-ja dëshiruan të këtë më...