0 757

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot do ta vazhdojë seancën e 39-të. Deputetët duhet të deklarohen, mes tjerash edhe për ndryshimet dhe plotësimet e...
0 624

Në Kuvendin e Maqedonisë sot seancë do të mbajë Komisioni për punë dhe politikë sociale.Pikë e vetme në rend dite të...
0 533

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot do ta vazhdojë punën për seancën e 84-t në të cilën në rend dite, mes...
0 433

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot do ta vazhdojë punën për seancën e 84-t në të cilën në rend...
0 504

Kuvendi i Maqedonisë do ta mbajë seancën e 84-të në të cilën do të debatohet për Propozim-ligjin për ndryshim dhe plotësim...
0 472

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot do të mbahet vazhdimi i katërt i seancës së 82-të, në rend dite të...
0 464

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot mbledhje do të mbajnë komisionet për Politikë të Jashtme, për Shëndetësi, Punë dhe Politikë...
0 451

Presidenti Gjorgje Ivanov sot në mesditë do të mbajë fjalim para deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, në...
0 421

Kuvendi i Maqedonisë sot do ta vazhdojë seancën e 74-t në rend dite të së cilës është Propozim ligji për sigurim...
0 356

Kuvendi republikan sot do ta mbajë vazhdimin e seancës së 77-të. Në rend dite të seancës është edhe Propozimi i plotësuar...