0 211

Deputetja e VMRO-DPMNE-së, Daniela Rangellova ka qënë në Prokurorinë Speciale dhe pas daljes nga nga PSP-ja ajo...
0 298

Njohësit e çështjeve juridike thonë se materialet e përgjuara, që i ka publikuar opozita, në bazë të së cilave ka indicie se zyrtarë të...
0 404

Sulmi ndaj qeverisë dhe marrja e përgjegjësisë nga formacioni i quajtur, “Ushtria Çlirimtare Kombëtare”, përmes një komunikate dërguar mediave,...
0 386

Drejtoria e Përgjithshme e Policisë ka konfirmuar nisjen e një operacioni policor në Lazarat për asgjesimin e sipërfaqeve të...
0 301

“LSDM-ja ka pritur nervozën e kryeministrit i cili vetë me sjelljen e tij jot ë pjekur ka rrënuar...
0 352

Në bazë të Nenit 65, paragrafi 1, të Kushtetutës së Kosovës dhe në bazë të Nenit 52, paragrafi 2,...
0 285

Punësimi i prokurorit të EULEX-it, Mauricio Salustro në Prokurorinë për Krime të Luftës të Serbisë, nga ekspertët e së...
0 425

Mimoza Kusari – Lila bashkë me militantë e mercenarë fyen, akuzuan e sulmuan ish- kryetarin e komunës së Gjakovës,...
0 574

Prokuroria Speciale e Kosovës ka nisur një rast hetimi lidhur me grupet që organizojnë shkuarjen e kosovarëve për të...
0 309

Drejtor i Departamentit për hetimin e trafikimit të narkotikëve në Policinë e Kosovës, Bahri Shala ka folur hapur për...