0 1559

Mes qindra mbështetësve të Lëvizjes për Reforma të PDSH-së, sonte në Sllupçan të Kumanovës Ziadin Sela formoi këshillin iniciues...
0 409

Organizata austriake “Alianz Fur Kinder”, nga viti 2004 e deri tash, ka dërguar rreth 300 fëmijë nga Kosova për...
0 447

Pas luftës së vitit 2001,ku pati një marrëveshje midis sllavëve dhe shqiptarëve për më shumë drejtësi dhe të drejta...
0 987

Republika e Maqedonisë tani më ndodhet në prag të zgjedhjeve te dyfishta: të rregullta presidenciale dhe të parakohshme...
0 593

“Teprica e moralitetit çon drejt kriminalitetit!”, thotë Manu Chao në vargjet e njërës prej këngëve të tija më lozonjare,...
0 440

Futbollisti nga Kolumbia dhe anëtari i Interit, Fredi Guarin e anuloi transfertën e paralajmëruar tek Çellsi dhe vendosi që të vazhdojë...
0 416

Problemet të reja për...
0 404

Ministri i Jashtëm bullgar Kristian Vigenin shprehu optimizmin se Marrëveshja Maqedoni-Bullgari mund të arrihet së shpejti. Në një intervistë për radion...
0 448

Ka kohë që Xhabir Zharku, ish kryetari i Komunës së Kacanikut ndodhet në arrati. Ndonëse nuk është vështirë që...