0 1061

Deputeti dhe nënkryetari i Lëvizjes BESA, Zeqirja Ibrahimi, në një intervistë për portalin A1On thotë se Zoran...
0 587

Kole Diamanti u paraqit në opinion në vitin 2004, duke “ndriçuar” disa manifestime të organizuara prej BDI-së. Paraqitjen e tij...