0 454

Para vitit të ri kanë hyr në fuqi dënime të reja ligjore për trafikun që do të “goditet” më...
0 398

Kryetari i komunës së Likovës, Sadulla Duraku, i cili njëherit është edhe nënkryetar i BDI-së, përmes një komunikate zyrtare,...
0 498

Presidenti i Republikës Bujar Nishani shpalli listën e konkuruesve, të cilët plotësojnë kushtet ligjore si kandidatë për anëtarë të...
0 353

Me frenime të forta dhe shumë tym nga gomat e djegura, shoferët e rinj demonstrojnë aftësitë e tyre në...
0 685

Një qytetar zviceran me origjinë nga Kosova dhe i cili jeton në Zurih të Zvicrës po kërkon djalin dhe...
0 362

Nënkryetari i Parlamentit të Republikës së Maqedonisë z.Rafis Aliti sot pranoi një delagacion deputetësh nga Republika e Shqipërisë...
0 324

Kryetari i komunës së Liovës, Sadulla Duraku, i cili njëherit është edhe nënkryetar i BDI-së, përmes një komunikate zyrtare,...
0 397

Qindra qytetarë janë mbledhur sot në parkun ‘Zena borec’, përball Kuvendit të Maqedonisë, për të shprehur revoltën e...
0 334

Peshku helmues me lëkurë të argjendtë ka mbërritur në ujërat e detit Adriatik. Alarmi vjen nga Instituti Oqeanografik Spalato....
0 367

Legjenda e boksit Muhammad Ali është dërguar në spital me pneumoni të shkallës më të vogël, ka thënë zëdhënësi...