0 464

Kryetari i komunës së Likovës, Sadulla Duraku, i cili njëherit është edhe nënkryetar i BDI-së, përmes një komunikate zyrtare,...
0 585

Miratimi i ligjeve pa debat publik apo me debate sipërfaqësore, ku si zgjidhje ofrohet vetëm se një model, i...
0 570

Presidenti i Republikës Bujar Nishani shpalli listën e konkuruesve, të cilët plotësojnë kushtet ligjore si kandidatë për anëtarë të...
0 413

Në fjalimin e tij vjetor me rastin e Krishtlindjeve, Papa Françesk tha sot se karrierizmi, intrigat dhe lakmia, i...
0 549

Shaban Bytyqi është 90 vjeçari nga Llapushniku i cili është konvertuar në të krishter. Këtë e ka publikuar në...
0 403

Sipas informacioneve paraprake pretendohet se në kufirin siriano-izraelit në Kunejtra është rrëzuar një avion zbulues që i përket Izraelit Sipas...
0 406

Nënkryetari i Parlamentit të Republikës së Maqedonisë z.Rafis Aliti sot pranoi një delagacion deputetësh nga Republika e Shqipërisë...
0 385

Bekim Buçi, Almakos Gazetarët ashpër kundërshtojnë vendimin e qeverisë me të cilin që nga 1 janari i...
0 353

Kryetari i komunës së Likovës, Sadulla Duraku, i cili njëherit është edhe nënkryetar i BDI-së, përmes një komunikate zyrtare,...
0 460

Qindra qytetarë janë mbledhur sot në parkun ‘Zena borec’, përball Kuvendit të Maqedonisë, për të shprehur revoltën e...