0 279

Përgjatë mbrëmjes së djeshme ka ndodhur një episod i frikshëm në ndeshjen midis Estorilit dhe Portos. Ngjarja ka ndodhur përgjatë pushimit të ndeshjes me...
0 324

Protestat e organizuara dje në zemrën e shqiptarisë në Shkup kundër aktgjykimit skandaloz ndaj gjashtë shqiptarve në rastin...