0 413

Koreja Veriore plotësisht i refuzon sanksionet e OKB-së kundër qytetarëve dhe entiteteve të saj si dhe...
0 610

Këto ditë prapë vërehet një riaktulizim i temës së bezdishme, veçmë të konsumuar dhe të stërdiskutuar "Këta me...
0 483

Lëvizja EcoGuerilla nga Tetova ka filluar një iniciative për animimin e shoqatave ekologjike më me influencë në Maqedoni, rajon...
0 283

Për shkak të kushteve të rënda dhe mos kujdesit mjekësor, në burgun e Idrizovës, vetëm dy javët e fundit,...
0 653

Në një intervistë për Portalin Almakos,Drejtori i Spitalit të Tetovës,Florin Besimi është shprehur,mes tjerash,rreth publikimit të disa fotove,ku ky...
0 456

Avokati i Popullit Ixhet Mehmeti, për “Alsat-M” (emisioni ‘Rruga e drejtë’), ka thënë se përfaqësuesi i prokurorisë në...
0 444

Nesër pritet të publikohet progres-raporti i Komisionit Evropian që do të vlerësojë ecurinë e reformave dhe punës së bërë...
0 470

Në zyrën e Avokatit të Popullit sot prej orës 7 deri në orën 19 do të funksionojë linja telefonike...
0 404

Tre emra për Avokatin e Popullit do t’i shkojnë Kuvendit të Kosovës javën e ardhshme për votim. Deputetët kanë...
0 475

Pas një sëmundje të gjatë dhe të mundimshme, në orën 01:50 të së enjtes, ndërroi jetë në Basel të...