0 217

Ndryshimi i kushteve në të cilat shkollohen nxënësit varësisht gjuhës në të cilën e zhvillojnë mësimin – nuk është vetëm një perceptim mbi bazën...
0 760

Vebi Xhemaili Më 17 janar 2007 populli shqiptar përkujton gjashtëgjind e katër vjetorin e vdekjes së heroit të tij të lavdishëm Gjergj Kastrioti-Skenderbeut, një nga...
0 266

Edhe në këto çaste nga fabrika e Jugohromit del tym i madh... Pas iniciativës nga organizata joqeveritare “Eco Guerilla” nëpërmjet...
0 413

Pas iniciativës nga organizata joqeveritare “Eco Guerilla” nëpërmjet rrjetit social Facebook, ndryshe nga dy herët tjera qindra qytetarë të...
0 370

Lëvizja EcoGuerilla nga Tetova ka filluar një iniciative për animimin e shoqatave ekologjike më me influencë në Maqedoni, rajon...
0 294

Vendimi i Qeverisë për t’ua shkurtuar jetën banorëve të Pollogut, përgjysmimi i kapacitetit të kombinatit Jugohrom nuk zgjidh...
0 451

Profesori universitar Izet Zeqiri, nëpërmjet një shkrimi është shprehur i zhgënjyer nga rezultati zgjedhor që ka marrë në vendlindjen...
0 352

KAPITULLIMI NË DIASPORË Qindra mijëra shqiptarë nga Maqedonia të cilët jetojnë në Zvicër, Gjermani, Skandinavi dhe Amerikë nuk arritën të...
0 347

Tetovarët bllokuan hyrje daljet e qytetit në shenjë proteste kundër ndotjes së ajrit dhe mos përfilljes së kërkesave të tyre për...
0 359

Për shkak të vullnetit të mirë që të mos bllokohet lëvizja e qytetarëve në tërë territorin e Maqedonisë...