0 459

Lidhja sociale demokrate publikoi sot dokumente mbi financimin e mediave pro-qeveritare nga qeveria vetëm 1o ditë para zgjedhjeve parlamentare...
0 449

LSDM sot publikoi shumë të mëdha parash të cilat VMRO-DPMNE dhe lideri i saj Nikolla Gruevski kanë harxhuar vetëm për 10...
0 473

Partitë vazhdojnë të taktizojnë rreth kandidatëve për zgjedhjet presidenciale. Ende nuk ka asnjë marrëveshje mes partive qeveritare VMRO DPMNE dhe BDI...
0 360

LSDM-ja opozitare ka lëshuar sot akuza të reja në adresë të kryeredaktorit të televizionit Sitel Dragan Pavlloviq Lllatas. Zëdhënësi...
0 420

LSDM publikoi të mërkurën një skandal tjetër, ku bëhet fjalë për fshehjen e banesës së deputetes Sillvana Boneva në...
0 412

VMRO DPMNE, në reagimin e saj, theksonte sot se LSDM-së nuk i takon të flasë për financimin e fushatave, por të...
0 374

LSDM-ja publikoi skandal të ri mes qeverisë dhe televizionit Sitel. Partia e Zaevit pretendon se për fushatën e fundit të zgjedhjeve...
0 473

Ali Ahmeti dhe Nikolla Gruevski janë takuar, por nuk kanë biseduar për zgjedhje të parakohshme parlamentare. Kështu së paku deklarojnë nga...
0 543

Ivona Talevska ka qenë pronare dominuese e firmës “Visaris” që nga themelimi i saj, bëhet e ditur nga dokumentet zyrtare të...
0 418

Për marrëveshje skandaloze të biznesit si ajo mes ministrit të shëndetësisë, Nikolla Todorov dhe redaktores së TV Sitel, Ivona Talevska që...