0 422

Bekim Buçi, Almakos Botuesi i Gazetës Lajm, Fejzi Hajdari vlerëson se hapësirës politike shqiptare në Maqedoni, pas debaklit...
0 437

Forumi Rinor i Bashkimit Demokratik për Integrim (FR-BDI) është shprehur kundër idesë për testim ekstern të studentëve. Me...
0 425

Në kuadër të Lëvizjes për reforma brenda PDSH-së, sonte u krijuar Këshilli i nëndegës së Llakavicës së Gostivar. Kryetari i...
0 504

Lëvizja për Reforma Brenda PDSH-së vazhdoi aktivitetet për krijimin e Këshillave të Degëve, në Çellopek të komunës së Bërvenicës....
0 413

Kryetari i Komunës së Strugës, Ziadin Sela ka ngritur padi ndaj kryetarit të degës së PDSH-së Mendi Asani. Siç shkruan...
0 464

Kreu i Komunës së Strugës dhe iniciues i Lëvizjes për Reformimin e PDSH-së Ziadin Sela ka qëndruar për një...
0 423

Deputeti i PDSH-së, Gazmend Aliu gjatë një konference për shtyp, ka reaguar ndaj aksioneve policore nëpër lokalet e shqiptarëve....
0 445

Kreu i PDSH-së Menduh Thaçi pranon për herë të parë se mban përgjegjësi për humbjen në zgjedhje. Nga Dollogozhda...
0 596

…nuk na pëlqejnë të lehurat me porosi…” Fan S.Noli Shoqëria shqiptare në Maqedoni si rrallë herë ka arritur...
0 557

“Populli jonë do ta pranonte socializmin, por asnjëherë nuk do ta pranojë etiketën e socializmit. Patjetër duhet të pajtohemi...