0 1185

Kreu i BDI-së, Ali Ahmeti dhe kryetari i LR-PDSH, Ziadin Sela kanë listën e vendeve të...
0 1451

Kreu i Partisë Demokratike Shqiptare, Menduh Thaçi ndryshon qëndrimin lidhur me mundësinë e përfshirjes së PDSH-së në qeveri. Ai tha se sot se nuk...
0 1425

Konferencë për shtyp e deputetit të PDSH-së z.Bekim Fazliu: Fillimi i publikimit të përgjimeve për shumë kënd mund edhe të ketë tingëlluar si...
0 1697

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa bënë thirrje tek qytetarët që të mos ikin nga vendi. Premton se do të punoj me përkushtim që Qeveria...
0 1809

Në një dhomë anonime hoteli në qendër të Shangait, Ma Li u bën kurs disa grupeve të vogla të grave kineze, rreth një teme...
0 1593

Sipas The Guardian, çdo të dytën ditë ka vdekur një emigrant nga Nepali, të cilët punuan për ndërtimin e infrastrukturës në Katar për Kupën...
0 1572

Mes qindra mbështetësve të Lëvizjes për Reforma të PDSH-së, sonte në Sllupçan të Kumanovës Ziadin Sela formoi këshillin iniciues...
0 1628

Propozim ligji për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit për nëpunësit administrativë dhe propozim-ligji për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit...
0 1565

Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti dhe ai i PDSH-së, Menuh Thaçi, sipas të dhënave të shërbime të Kuvendit të...
0 1547

“A ja vlejti? Kjo pyetje është për ata 153.000 votues të BDI-së, apo më saktë ata shqiptarët në këtë...