0 420

Presidenti i Greqisë, Karolos Papoulias, ka dhënë disa deklarata për pavarësinë e Kosovës, duke e konsideruar problem serioz njohjen...
0 275

Kur pritej që stafeta e kakofonisë mediatike kundër nënshtrimit politik ndaj interesave turke të kalonte tek vizita e përfaqësuesve...
0 237

Ministri grek i Mbrojtjes, Dimitrios Avramopoulos, i ndodhur në Shqipëri si pjesë e delegacionit që shoqëroi Presidentin Papulias, është...
0 331

Agjendë e ngjeshur politike e presidentit grek Karolos Papuljas në Tiranë, e cila jo rastësisht do të pasohet nga vizita e...
0 231

Shoqata "Çamëria" dhe PDIU zhvilluan sot një tubim në Tiranë, në një kohë kur Presidenti grek, Karolos Papulias po...
0 340

Kryetari Lexhendar i Partisë së Fortë ia ka bërë me sy disa herë moderatorit të RTK-së gjatë intetvistës së...