0 406

Një autor i panjohur dje në orën 8.45 ka kryer plaçkitje ndaj tridhjetëvjeçares A.V. në rrugën “Nikolla...
0 943

Ministri i Punëve të Jashtme të Maqedonisë, Nikolla Dimitrov të mërkurën do ta vizitojë Athinën që është...
0 345

Pas reagimit të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Republikës së Maqedonisë, redaksia e Fajneshëll Tajms e...
0 296

VMRO-DPMNE është parti demokratike dhe moderne e cila u jep mundësi të njëjtë të gjithë anëtarëve...
0 219

Ish-kryeminsitri dhe sekretari gjeneral i VMRO-DPMNE-së, Emil Dimitriev, sot nuk ka dhënë dëshmi në PPS por ashtu siç deklaroi...
0 312

Mot jostabil me shi të rrëmbyeshëm dhe bubullima dje e kapluan rajonin Ohër-Prespë, Demir Hisar, Makedonski Brod...
0 355

Gjithëçka do të bëjë kjo qeveri në gjashtë muajt e parë do të jenë akuzat ndaj...
0 304

Përmes një kumtese dërguar mediave, VMRO-DPMNE-ja e dënon ashpër tentimin për vrasjen e Nikolla Todorovit, ish-ministër...
0 992

Ish ministri i Shëndetësisë Nikolla Todorov sot në mesditë është sulmuar fizikisht para Ministrisë së Shëndetësisë. Nga MPB-ja...
0 280

Ish ministri i Shëndetësisë Nikolla Todorov sot në mesditë është sulmuar fizikisht para Ministrisë së Shëndetësisë. Nga MPB-ja...