0 293

Shumica parlamentare ka  hedhur poshtë propozim ndryshimet e VMRO-DPMNE-së në Ligjin për prokurorë publik. VMRO-DPMNE ka propozuar që me...
0 260

Vetëm sa menduam se Arben Taravari do të jetë ministër i cili do ta shikojë ministrinë dhe...