0 505

Qyteti Shkupit i ka dalë zot përmendores së Car Dushanit. Siç shkruan në numrin e sotëm e përditshmja në gjuhën maqedonase...
0 419

Ministria e Brendshme do të angazhohet maksimalisht që zgjedhjet presidenciale të kalojnë qetë dhe qytetarët tu mundësohet lirshëm të votojnë kandidatin...
0 477

Komisioni Shtetëror Zgjedhor sot do të mbajë seancë në të cilën do të shqyrtojë Propozim vendimin për konfirmimin e shpenzimeve për...
0 589

Moti sot në vendin tonë pritet të jetë i vrenjtë dhe i ndryshueshëm, me erë të dobët nga jugu, ndërsa vrenjtësirat...
0 509

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot do ta vazhdojë punën për seancën e 84-t në të cilën në rend dite, mes...
0 419

LSDM sot publikoi shumë të mëdha parash të cilat VMRO-DPMNE dhe lideri i saj Nikolla Gruevski kanë harxhuar vetëm për 10...
0 416

Parlamenti dje vonë ka miratuar ligjin për nëpunës administrativ i cili u kritikua nga opozita dhe profesorët universitar. Opozita vlerëson se...
0 482

Elaborimi i ndryshimeve të kodit penal në gjuhën maqedonase nga ana e ministrit të drejtësisë Blerim Bexheti nxiti reagimin e deputetit...
0 431

VMRO DPMNE-ja ka akuzuar sot kryetarin e Komunës së Kumanovës Ziran Damjanovskin, për ndarjen e tenderëve të afërmve të ti. Në...
0 460

Qytetarë të shumtë ankohen se nuk kanë mundur të aplikojnë në konkursin on-line të Sekretariatit për Implementimin e Marrëveshjes së Ohrit,...