0 664

Një aksident i rëndë trafiku, por fatmirësisht pa të vdekur, ku janë përfshirë disa automjete, ka ndodhur sonte në...
0 572

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë i ka dhënë mbështetje të fuqishme operacionit të ministrisë shqiptare...
0 783

Nga dita e sotme (08 pirll 2014) hapet panariri i librit në Shkup, si një nga ngjarjet më të...
0 625

Në Kuvendin e Maqedonisë sot seancë do të mbajë Komisioni për punë dhe politikë sociale.Pikë e vetme në rend dite të...
0 644

Caktimi i datës për fillimin e negociatave për anëtarësimin e Maqedonisë në BE, u kërkua edhe në debatin e mbrëmë...
0 671

Gripi po përhapet me një intensitet më të madh. Sipas të dhënave të fundit të Institutit të Shëndetit Publik, javën...
0 673

Pedofilët që do ta përsërisin veprën do të tridhen kimikisht. Parlamenti miratoi ndryshimet e Kodit Penal të cilat parashikojnë përgjysmim të...
0 598

Presidenti Gjorgje Ivanov në vitin 2012, ka blerë kravata në vlerë prej rreth 6 mijë euro edhe atë nga kompania pronare...
0 687

LSDM ka akuzuar se firma për sigurime “SGS”, gjatë vitit 2012-13 ka fituar miliona euro nga subjekte të ndryshme në vend....
0 596

Nëse zgjedhjet e parakohshme parlamentare mbahen së bashku me rrethin e dytë të zgjedhjeve presidenciale më 27 prill, atëherë fushata zgjedhore...