0 271

Komuna e Gostivarit keqpërdori 2 milion denar për shenjëzimin e rrugëve me ngjyrë plastike që tash...
0 1170

Organizata Humanitare “Hilal” pranë Bashkësisë Fetare Islame (BFI) ka realizuar një aksion humanitar, në bashkëpunim me kompaninë energjetike "EVN", të cilët kanë donuar ndihme...
0 1610

Skandal i madh i korrupsionit në Izrael po e tronditë partinë Shtëpia jonë Izraeli, vetëm 90 dië para zgjedhjeve të parakohshme parlamentare, të caktuara...
0 463

Një delegacion i udhëhequr nga kryetari i Komunës së Çairit Izet Mexhiti me bashkëpunëtorë të tij, kanë bërë një...
0 434

Bashkim Collaku,anëtarë i Komisionit për Organizimin e zgjedhjeve në BDI-në e Strugës në një reagim për ‘’ Strugalajm.com’’ konsideron...
0 1959

Sot, lideri i BDI-së Ali Ahmeti, dhe nënkryetari i saj Nevzat Bejta, nëpërmjet një fotografie kanë reklamuar librin e...
0 616

Në Ladorisht para pakë casteve kanë përfunduar zgjedhjet e brendshme për Këshillin Vendor të BDI-së në këtë lokalitet. Në...
0 949

Para disa ditësh u bë shpallja e Republikës së Iliridës në zemër të Shkupit, nga ana e Kryetarit të...
0 444

Republika e Iliridës u shpallë javën e kaluar dhe ishte lajmi qendror që pushtoi gjitha mediat e vendit dhe...
0 781

Nevzat Halili me disa bashkëpunëtorë të tij kanë shpallur sot Republikën e Iliridës. Qytetarët e mbledhur në Sheshin Skënderbeu në...