0 1150

 Në rastin me Republikën e Maqedonisë aspak nuk respektohet marrëveshja ndërkombëtare e lidhur me një vend fqinj,...
0 511

Dy gazetat me renome botrore, Guardian dhe Financial Times kanë dërguar mesazhe të njëjta për shqyrtimin...
0 486

Qeveria e Republikës së Maqedonisë e cila gjendet në juglindje të Evropës duket se është e gatshme...
0 1087

Ministri i Punëve të Jashtme të Maqedonisë, Nikolla Dimitrov të mërkurën do ta vizitojë Athinën që është...
0 344

Pas përfundimit të takimit kokë më kokë, kreu i BDI-së Ali Ahmeti dhe kreu i PDSH-së Menduh Thaçi,...
0 437

Anëtarësimi në BE është qëllim i përbashkët i Maqedonisë dhe Shqipërisë dhe vendet mundet të japin mbështetje...
0 1185

Ejup Alimi, deputeti i BDI-së, njëherësh koordinator i grupit parlamentar të partisë së Ahmetit, ka komentuar...
0 400

Pasi Mali i Zi u bë anëtari i 29-të i NATO-s, Rusia u kërcënua me masa hakmarrëse. “Në dritën...
0 551

NATO nuk ka kërkuar ende vendosjen e mburojës antiraketore në Maqedoni, thotë ministri i Mbrojtjes Zoran Jolevski. Deklarata u bë...
0 495

Konflikti i armatosur midis Rusisë dhe NATO-s është i mundur në të ardhmen e afërt, nëse palët nuk kërkojnë...