0 572

Maqedonia është përfshirë nga një kaos politik pasi në vend të numërimit të investimeve nëpër vendbanime të ndryshme, ajo merret me numërimin e të...
0 487

Historianët maqedonas shprehin qëndrime diametralisht të kundërta rreth stemës se re të Maqedonisë. Përderisa një pjesë e tyre mbron...
0 448

Historianët maqedonas shprehin qëndrime diametralisht të kundërta rreth stemës se re të Maqedonisë. Përderisa një pjesë e tyre mbron...
0 155

Një konkurs i hapur nga qeveria për punësimin e rreth 200 administratorëve të rinj shqiptar, apo nënpunësve që punojnë...
0 597

Branisllav Sinadinovski nuk është shqiptar ortodoks, por mashtrues ordiner. Kështu thotë vet motra e Sinadinovskit, Liljana Sinadinovska Andreevska,...
0 500

Branisllav Sinadinovski nuk është shqiptar ortodoks, por mashtrues ordiner. Kështu thotë vet motra e Sinadinovskit, Liljana Sinadinovska Andreevska, doktoreshë...
0 424

Ish deputeti Hysni Shaqiri vlerëson se VMRO dhe BDI qëllimisht krijojnë jo stabilitet me qëllim që ta mbajnë situatën...
0 453

Ky projekt nuk mund të realizohet me buxhetin komunal pasi që tërë buxheti sa është i komunës të ndahet...
0 548

Dokumentacioni i nevojshëm për ndërtimin e kësaj qendre tashmë është gati, kurse është përgatitur edhe plani detal urbanistik nga...
0 403

Pas disperzimit të programeve studimore, qeveria me testimin ekstern të studentëve të vitit të dytë dhe të katërt, vazhdon...