0 1087

Bashkëshortja e presidentit të Republikës së Maqedonisë, Maja Ivanova është shpërblyer me Medalje të artë të forumit...
0 443

Presidenti i Republikës së Maqedonisë, Gjorge Ivanov, i shoqëruar nga bashkëshortja Maja Ivanova, po qëndron për vizitë...
0 1149

 Në rastin me Republikën e Maqedonisë aspak nuk respektohet marrëveshja ndërkombëtare e lidhur me një vend fqinj,...
0 424

Pas publikimit të imazhit dhe të emrit të marinsit i cili qëlloi me tre lumba në kokë Osama Bin...

Miley Cyrus kësaj radhe ka qenë pak me modeste pasi që ka vendosur batanijen në gjoks...

Këngëtarja e njohur Jennifer Lopez ka festuar 45-vjetorin e lindjes në një mënyrë mjaft të veçantë.Lopez...

Edhepse ishte festa e ditëlindjes së mostrës së saj, Khole, Kim Kardashian sigurohet që të gjithë...
0 403

Pas tri shkurorëzimeve, zvicerani ka rigjetur dashurinë, 28 vjet më të vogël.Edhe pse në moshën 77-vjeçare, Joseph Blatter ka...
0 682

Portalet sociale janë bërë tashmë një nga pikëtakimet më të rëndësishme. Edhe nëse ata nuk duan të na shfaqen,...

Miley Cyrus ja ka bërë të qartë publikut prej kohësh se është larg imazhit të dikurshëm...