0 414

Bujqit prej sot deri më 30 qershor mund të parashtrojnë kërkesa për vlerësimin e dëmeve në...
0 442

Banorët e Strugës vazhdojnë protestën e tyre për shkak se ende nuk është gjetur një zgjidhje për...
0 465

Prej sot e deri më 16 qershor të gjithë bartësit e ekonomive bujqësore ose organizatave të prodhuesve,...
0 434

Nuk ka shtetas të lënduar të Maqedonisë në sulmin e mbrëmshëm terrorist në Londër në të cilën...
0 467

Ministi i Arsimit dhe Shkencës, Abdilaqim Ademi, sot ka realizuar takim me Lidhjen e arsimtarëve shqiptarë, drejtorët e shkollave të mesme dhe fillore në...
0 557

“Më vjen mirë që protestat ishin të qeta e që kishin të bënin me çështjen e arsimit. Ne kur...
0 664

Ministria e Brendshme ka publikuar edhe videon nga aksioni “Çekan” që është zhvilluar mbrëmë dhe sot në orët e...
0 467

Një sulmues vetëvrasës në Afganistan, ka shpërthyer eksplozivët e tij në afërsi të një autobusi që po barte ushtarë...
0 563

Derisa pushteti nuk çan fare kokën për klasat shqiptare të stërmbushura me nxënës, VMRO dhe BDI nuk kursejnë fare...
0 544

Gjatë ditës së sotme banorët e Bukoviqit të Komunës Saraj në Shkup dolën në protesta, për shkak se në...