0 518

Ministri në Qeveri, i angazhuar për diasporën, Edmond Ademi sot pati takim me ambasadorin shqiptar në Republikën...
0 449

Ministri i Arsimit dhe Shkencës Abdilaqim Ademi ka realizuar takim me kryetarët e Parlamentëve të studentëve të Universiteteve publike...
0 283

Ministri i ambientit jetësor Abdilaqim Ademi ka mohuar zërat se ministri i shëndetësisë Nikolla Todorov po përzihet në kompetencat e tij....