0 342

Ministria e Transportit dhe Lidhjeve ka nxjerrë në ankand për shitje truallin që Qeveria i premtoi biznesmenit nga India,...
0 440

Ish- kryeministri socialist, Pandeli Majko, duke folur në seancën e djeshme të Kuvendit, zbuloi një detaj, që tregon për...
0 1400

LSDM-ja opozitare akuzoi sot se Qeveria nëpërmjet aksionit ‘Dita e Fidanit’ nuk ka për qëllim shëndetin e qytetarëve ashtu siç pretendon,...
0 1495

LSDM-ja opozitare akuzoi sot se Qeveria nëpërmjet aksionit ‘Dita e Fidanit’ nuk ka për qëllim shëndetin e qytetarëve ashtu siç pretendon,...