0 961

Universiteti “Shën Cirili e Metodi” – Shkup sot e ka shpallë Konkursin për regjistrim të studentëve në vitin...
0 471

Plenumi Studentor paralajmëron protesta në rast se nuk tërhiqen masat e Ministrisë së Arsimit dhe Qeverisë, për testim ekstern...
0 455

Me qindra studentë kanë protestuar në Shkup kundër masës së marrë në arsim, e cila parasheh përfshirjen e testit...
0 358

Studentët nëpërmjet iniciativës formale studentore “Plenum Studentësh” do të organizon një marsh përmes të cilit do të përcjellë...
0 345

Presidenti Ivanov dhe zonja e parë, Maja Ivanova, morën pjesë në mbrëmjn solemne të organizuar në kishën Shën Cirili...
0 336

Burime shqiptare brenda Qeverisë pohojnë për “Lajm” se alarmimi i situatës për natalitetin bëhet tani, kur edhe pritet që...
0 307

Të votuar nga 150 pjesmarrësit në garë,ekipi LSU DECA u zgjodhën si projekti më i mirë në garë duke...
0 326

Ministri i arsimit dhe shkencës Spiro Ristovski nuk ishte në dijeni të idesë së partive shqiptare për hapjen e programeve studimore...
0 293

Në Kinotekën e Maqedonisë sot me akademi solemne do të shënohet Dita e studentëve të Maqedonisë.Është paraparë që të ketë fjalim...
0 284

Fondacioni Trajçe Mukaetov ka ndarë 42 bursa për studentë nga Fakulteti farmaceutik dhe mjekësor në Universitetin " Shën Kirili dhe Metodi"...