0 1111

Një foto që ka filluar të shpërndahet me të madhe në rrjetët sociale, ku portali “Zhaba.tv” e ka shpërndarë e para këtë foto,...
0 1194

Në përputhje me Ligjin Antikorrupsion, të gjithë deputetët e zgjedhur dhe funksionarët shtetëror janë të detyruar...
0 355

Pas përfundimit të takimit kokë më kokë, kreu i BDI-së Ali Ahmeti dhe kreu i PDSH-së Menduh Thaçi,...
0 1589

Mes qindra mbështetësve të Lëvizjes për Reforma të PDSH-së, sonte në Sllupçan të Kumanovës Ziadin Sela formoi këshillin iniciues...
0 738

Partitë shqiptare në Maqedoni deri tani nuk arritën që shqiptarët të marrin të drejtat që u takojnë. Partitë shqiptare...
0 598

Partitë shqiptare në Maqedoni deri tani nuk arritën që shqiptarët të marrin të drejtat që u takojnë. Partitë shqiptare...
0 762

Ishte viti 2010 kur në Strugë u mbajt turniri “Struga 2010″. Në këtë turnir përveç anëtarëve të Rinisë Demokratike...
0 482

Me ftesë të rinisë së Veleshtës të hënën në mbrëmje kryetari i PDSH-së z.Menduh Thaçi vizitoi këtë fshat të...
0 563

Nëpër medie u fol se Menduh Thaçi është braktisur edhe nga njëri nga nënkryetarët e tij të PDSH-së legale,...
0 538

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare në Maqedoni, Menduh Thaçi, e vlerësoi pozitivisht vizitën e Ramës në Beograd dhe qëndrimin...