0 454

Komunikacioni në aksin Mavrovë – Dibër, nga Ura e mullisit deri në fshatin Kosovrast i Poshtëm, sot...
0 1248

Anëtarë i partisë ”E Majta”, Dimitar Apasiev ka drejtuar kritika ndaj Qeverisë së Zaevit, në lidhje me...
0 1052

Bashkimi Demokratik për Integrim dhe Aleanca për Shqiptarët i kumtuan emrat e kandidatëve për zëvendësministra në qeverinë e...
0 431

Bashkimi Demokratik për Integrim mbrëmë i kumtoi emrat e kandidatëve për zëvendësministra në qeverinë e Republikës së Maqedonisë. “Zëvendësministër...
0 1007

Ministri i Punëve të Jashtme të Maqedonisë, Nikolla Dimitrov të mërkurën do ta vizitojë Athinën që është...
0 410

Parlamenti evropian nesër do t’i shqyrtojë raportet për përparimin e Maqedonisë, Kosovës dhe Serbisë në rrugën drejt...
0 402

Pas reagimit të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Republikës së Maqedonisë, redaksia e Fajneshëll Tajms e...
0 391

Komunikacioni në rrugën Mavrovë-Dibër nga Ura e mullisit deri te fshati Dolno Kosovrasti pasdite nga ora 13.00...
0 418

Enti Shtetëror i Statistikave, një burim i fuqishëm i shifrave dhe të dhënave shtetërore vazhdon të jetë...
0 434

Në tremujorin e parë të vitit 2017, popullata aktive në Republikën e Maqedonisë numëron 952.644 persona nga...