0 516

Presidenti i Maqedonisë, Gjorge Ivanov, deklaroi të mërkurën se ka vendosur të mos e dekretojë miratimin e ligjit për përdorimin e gjuhëve. Sipas presidentit, ligji...
0 438

Tashmë në Ohër banojnë rreth 7000 shqiptarë, shumë prej të cilëve prej kohësh janë të regjistruar si turq. Ndërkohë, shqiptarët e krishterë që jetojnë...
0 352

Vazhdon ulja e numrit të nxënësve në Strugë. Kjo dukuri më qartë shihet në shkollën e mesme...
0 363

Papastërtia, vjedhjet dhe pasiguria, vazhdojnë të jenë të pranishme në lagjen e studentëve në Tetovë. Alsat disa herë ka...
0 535

Më 21 shtator është rrëmbyer një vajzë e mitur, nxënëse e shkollës ‘Pero Nakov’ në Kumanovë gjatë pushimit të madh. Vajza bashkë em shoqet ka...
0 454

Kryetarja e komunës së Tetovës, Teuta Arifi të hënën e nis rrugën e fitores. Në ora 19.00 Teuta Arifi do të promovojë kandidatët për...
0 406

Nga viti 2007 deri në maj të vitit 2017 Qeveria e kaluar e udhëhequr nga VMRO-DPMNE për tërheqjen...
0 439

Nepotizmi ka përfshirë edhe Qeverinë e re të Maqedonisë, partitë e së cilës kur ishin në opozitë kritikonin pa ndërprerë qeverinë e kaluar që...
0 397

Likuidimi i Dilaver Bojkut (58), ish “makros” dhe njërin nga “bosat” më të mëdhenj të mafisë shqiptare në Evropë, ishte planifikuar gjatë dhe deri...