0 265

Ndryshimi i kushteve në të cilat shkollohen nxënësit varësisht gjuhës në të cilën e zhvillojnë mësimin – nuk është vetëm një perceptim mbi bazën...
0 250

Një person e humbi jetën, ndërsa katër janë lënduar në një aksident të rëndë trafiku që ka...
0 313

Nga një banesë në Manastir dje janë vjedhur 32.700 dollarë dhe stoli ari. Siç informoi sot Ministria e...
0 380

Para disa ditësh rastësisht më ra në dorë libri i Sabri Bajgorës me titull “Shkatërrimi i Trashëgimisë Islamike në...
0 580

Një grup operatorësh nga Shqipëria, kanë vizituar qytetin e Dibrës, që të njihen më mirë me pasurinë kulturore...
0 390

Në selin e Bashkësisë Fetare Islame të RM është nënshkruar një marrveshje për restaurim të xhamisë Hajdar...
0 392

16-të anëtarë të familjes 50-të anëtarëshe Zeqiri nga Radishani i Shkupit, të hënën lanë votrën e tyre dhe morën...
0 1186

16-të anëtarë të familjes 50-të anëtarëshe Zeqiri nga Radishani i Shkupit, të hënën lanë votrën e tyre dhe morën...
0 291

Reshjet që dje dhe sot përfshin vendin ndonëse ndikuan pozitivisht në parametrat e ndotjes së ajrit, megjithatë nuk siguruan përmirësim të...
0 335

Basketbollisti Aleksandar Kallanj, në vazhdim të kampionatit vendor do të jetë lojtar i skuadrës së Lirisë. Jo zyrtarisht mësohet se...