0 265

Ndryshimi i kushteve në të cilat shkollohen nxënësit varësisht gjuhës në të cilën e zhvillojnë mësimin – nuk është vetëm një perceptim mbi bazën...
0 250

Një person e humbi jetën, ndërsa katër janë lënduar në një aksident të rëndë trafiku që ka...
0 933

SHA ELEM do t’i publikojë thirrjet publike për furnizimin e pajisjeve për minierë për “REK Bitolla” dhe...
0 312

Nga një banesë në Manastir dje janë vjedhur 32.700 dollarë dhe stoli ari. Siç informoi sot Ministria e...
0 539

Për shembull "me 0,7 muaj burg gjykatësit dënojnë në Gostivarë kurse 2,2 muaj burg dënohen kryesit e veprave të...
0 546

Në degët e BDI-së në Kumanovë dhe Saraj nuk do të mbahen kuvende zgjedhore për kryetar të ri të...
0 509

Derisa pushteti nuk çan fare kokën për klasat shqiptare të stërmbushura me nxënës, VMRO dhe BDI nuk kursejnë fare...
0 420

Maqedonia sot do ta shënojë 1 Dhjetorin, Ditën Botërore kundër SIDA-s. Nën moton "Kënaqu me jetën, ndërmerr kontroll, STOP SIDA!",...
0 329

Një inspektorë policie në qytetin e Manastirit është kapur në vepër për mitmarrje. Bëhet fjalë për 51 vjeçarin me...
0 403

"Maqedonia ka vendosur sistem të ri të ekzekutimit dhe gjithmonë në ndryshime të këtilla radikale paraqiten probleme në praktikë,...