0 2249

Milani ende nuk është rehatuar financiarisht që prej largimit të Silvio Berlusconit nga pronësia. Klubi italian ishte blerë nga një grup kinez që investoi shumë...
0 476

David Tepper, menaxher i një ‘hedgefond’ në SHBA, fitoi vitin e shkuar plot 7 milionë euro… në ditë. Në...
0 506

Një student i vitit të dytë ishte autor i një sulmi me thikë në shkollën e mesme të tij,...
0 463

Vazhdojnë të dalin emra të rinj profesorësh të cilët kanë publikuar punime shkencore në revista të rreme. Më shumë se...
0 1308

Shkencëtarë nga vende të ndryshme të Europës, mes të cilëve edhe shkencëtarët e vitit 2013 në Austri dhe...

Charlie Sheen raportohet të jetë duke bashkëjetuar me pornostaren, e cila e akuzoi atë për sulm...