0 709

Peshku, në këtë rast, është emri i këtij shteti, epilogu i të cilit, edhe pse kaluan njëzet e ca...
0 1285

Këto dit syri im sheh në rrjetet sociale një çfarë portali me emrin REPORTER i cili "dhunshëm" me SPONSORED...
0 524

Kryetari i PDK’së, Hashim Thaçi dhe Behar Selimi kanë pasur rënien më të madhe të numrit të votave në...
0 516

Presidenca nuk i jep kohë as dokumentacion të mjaftueshëm Komisionit për verifikim të dekoratave. Mujë Shabani ka bërë një ankesë...
0 564

@ E drejta autoriale Gazeta Jeta në Kosovë Vlora Çitaku, ministrja e Integrimeve Evropiane ka komentuar për biznesin e vëllait...
0 452

Ish deputeti i Kuvendit të Kosovës, Gani Geci, nuk heshtë për të zbardhur faktet e reja, përmes të cilave...
0 424

Në një mision të tillë si misioni EULEX, sundimi i ligjit paraqet gur-themelin e mandatit të vet, prandaj në...
0 424

Brenda 6 e 8 janarit, Sami Lushtaku pritet të betohet si kryetar i Komunës së Skenderajt. Në bazë të...
0 402

Në Skenderaj nuk do të ketë zgjedhje të jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës. Arianit Koci, avokat i Sami Lushtakut, ka...
0 376

Sami Lishtaku serish do te kandidoje per Kryetar te Skenderajt. PDK s'e ka ndermend te nxjerre kandidature tjeter per...