0 1107

Lëvizja BESA konsideron se “plani reformues 3-6-9” i prezantuar sot nga kryeministri, Zoran Zaev dhe zëvendës kryeministri,...
0 1059

Deputeti dhe nënkryetari i Lëvizjes BESA, Zeqirja Ibrahimi, në një intervistë për portalin A1On thotë se Zoran...
0 365

Bordi qendror i LSDM-së, mbrëmë i kompletoi organet e partisë, që nuk zgjidhen në Kongres. Për nënkryetarë të...
0 329

VMRO-DPMNE ditën e djeshme festoi 27 vjetorin e ekzistimit të partisë politike dhe 124 vjetorin nga themelimi i Organizatës.
0 356

Opozita maqedonase shënoi të ‘hënë e zezë’ të vitit 2012, respektivisht ditën e vdekjes së demokracisë parlamentare. Me këtë rast përpara godinës së parlamentit...
0 628

Branisllav Sinadinovski nuk është shqiptar ortodoks, por mashtrues ordiner. Kështu thotë vet motra e Sinadinovskit, Liljana Sinadinovska Andreevska,...
0 535

Branisllav Sinadinovski nuk është shqiptar ortodoks, por mashtrues ordiner. Kështu thotë vet motra e Sinadinovskit, Liljana Sinadinovska Andreevska, doktoreshë...
0 675

Bekim BUÇI, Almakos “Bombat” e liderit të opozitës maqedonase, Zoran Zaev do të mund të shkaktojnë prishje të koalicionit qeveritar...
0 462

BDI-ja, partia shqiptare participiente në qeverinë e Gruevskit, sa i përket metodave të ulëta të veprimit politik, jo...
0 647

Me të vërtetë është për keqardhje fakti që ka mbaruar konkursi i VMRO-DPMNE-së për Drejtor të Qendrës për komunikim,...