0 252

Policia ka shkatërruar një narko grup i cili ka arritur të kontrabandojë 40 ton marijuanë nga...
0 521

Dokumentacioni i nevojshëm për ndërtimin e kësaj qendre tashmë është gati, kurse është përgatitur edhe plani detal urbanistik nga...
0 331

Liqeni i Ohrit është më i vjetri në Europë dhe zbulimet e fundit, të bëra në të prej një...
0 280

Pas shumë peripecive dhe anulimeve të shumta midis autoriteteve të Maqedonisë dhe Shqipërisë, sot nis linja ujore nga Ohri...
0 299

Dëbora që nga mbrëmë po bie në Dibër krijoi nj shtresë me trashësi prej rreth njëzet centimetra, ndërsa në...
0 284

Prokuroria të hënën do të ngritë aktakuzë për terrorizëm kundër të arrestuarit të fundit për rastin Monstra, Sami Luta. Luta do...