0 488

Rreth 200 trupa...
0 481

Analisti dhe publicisti amerikan, Vejn Medsen thotë se Maqedonia nuk duhet ta ndryshojë emrin e shtetit. Ai shprehet se...
0 1692

Gadishulli ukrainas i Krimesë kërcënon të kthehet në një shesh të ri beteje në ish-Bashkimin Sovjetik. Një analizë e...
0 394

Njëri ndër amerikanët që ka njohur Kosovën është edhe ish ligjdhënësi i shtetit Iowa, Steve Warnstadt, i cili për...
0 342

Ish-Sekretarja Amerikane e Shtetit Madeleine Albright në meomaret e saj kishte shkruar për takimet me udhëheqësit kosovarë gjatë viteve...
0 521

Marina amerikane ka nisur dy nga avionët e saj zbulues të gjeneratës së re drejt Japonisë, një lëvizje e menduar shumë...
0 1606

Ushtria amerikane ka dërguar dje për një mision fluturimi dy aeroplanë të paarmatosur B-52 në hapësirën ajrore mbi ishujt e debatueshëm...
0 514

Në kryeqytetin e Rumanisë sot do të mbahet Samit i shefave të qeverive të Kinës dhe të vendeve nga...
0 483

Samiti është një rast i mirë për shqyrtimin e mundësive për bashkëpunim ekonomik dhe shembull për shumë shtete të cilat janë...
0 400

Sekretari Shtetëror në Ministrinë e Kulturës Muzafer Bislimi pranon hapur dy fakte mbi përfaqësimin e shqiptarëve në dikasterin ku punon. Sipas...