0 543

Tifo grupi shqiptarë, Ballistët ditë më parë kanë marrë një ofertë për të ndjekur ndeshjen Bregallnica – Shkëndija së bashku me tifo grupin “Fallanga”...
0 771

Institucioni i radhës që goditet nga nacionalizmi maqedonas i VMRO-BDI-sëështë Radio Televizioni shtetërorë i Maqedonisë. Prej të martën MTV-ja ka marr të gjitha kompetencat...
0 533

Kongresi i Shteteve të Bashkuara ka miratuar buxhetin ushtarak për vitin 2015, i cili kap vlerën prej 577 miliardë...
0 1618

Propozim ligji për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit për nëpunësit administrativë dhe propozim-ligji për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit...
0 463

Nëse keni llogari në Facebook me siguri e keni parë që ndonjë shok/shoqe ka publikuar një status në të...
0 563

Komuniteti i biznesit dhe politika opozitare janë shprehur kundër ligjit të ri, që parashikon që qytetarët të paguajnë kontribute...
0 508

Ministrja e Punëve të Brendshme, Gordana Jankulloska njoftoi se po bisedohet për ndërmarrjen e disa masave të caktuara të...
0 483

Ligji për përgjegjësi shoqërore për shpifje dhe fyerje nuk i ka përmbushur qëllimet as të ligjvënësit as të shoqatave...
0 577

Familjari i të dënuarve në rastin "Monstra" publikisht ka falënderuar kancelaren Angela Merkel, e cila është zotuar se për...
0 562

Sponzorimet dhe donacionet prekin jetën e pothuajse të të gjithë qytetarëve në shtetin e Republikës së Maqedonisë. Sipas hulumtimeve,...