0 380

Vendet në zhvillim, shërbimet e bukurisë i kanë me kosto të pranueshme, por ofertat më të mira janë në Kanada, Afrikën e Jugut, SHBA...
0 382

Shalqinjtë janë frutat e stinës së verës, janë plotë me vitamina dhe tepër të shëndetshëm, por kujdes, pasi edhe këtij fruti kanë filluar t’i...
0 361

Nëse lëkura është e prirur për akne e puçrra dhe gjithmonë ka shkëlqim, nuk do të thotë se duhet t’i lini rregullat bazë të...
0 388

Një psikolog pretendon se ka zbuluar një mekanizëm që mund të shpjegojë sesi njerëzit shtypin kujtimet e padëshiruara Të gjithë ne kemi kujtime që do...
0 379

Disa çështje janë të vështira të fliten edhe me mjekun, si për shembull, si dhe kur bëni dashuri, keni apo jo trup të rregullt,...
0 385

E domosdoshme në vapë, por e bezdisshme për disa të tjerë. Nuk e duan të gjithë, por sigurisht që kondicioneri është miku më i...
0 366

Si të prodhoni një detergjent shumë përdorimesh me limon duke e ruajtur edhe për disa muaj. Kjo recetë që ne propozojmë është e lehtë...
0 420

Sufllaqet ( Doner ) janë një ushqim i shpejtë mjaft popullor në Shqipëri i huazuar nga Greqia dhe Turqia. Mishi shërbehet me pite, sallatë,...
0 354

Për t’u çliruar nga uria, fillimisht duhet të kuptojmë disa faktorë të tipit psikologjik. Bëhet fjalë për frenimin e urisë nervore, ose nxitjen e...
0 338

Ju duhet të kujtoni ndonjë fakt të rëndësishëm, që pas shumë përpjekjesh përsëri nuk ju vjen në mendje? Shkencëtarët thonë se kjo është shumë...